Familie

De deskundige fotograaf uit Hoofddorp voor toegewijde reportages voor creatieve trouw- en sfeervolle rouwfotografie. Ook olijke kinderportretten, familiefotografie, familiefeesten en dierenfotografie.

Lees meer: Familie

Bedrijf

Boeiende fotografie van bedrijfsprocessen en bedrijfsfeesten, maar ook individuele representatieve portretten van directie en medewerkers, fotoreportages magazines, bedrijfsgebouwen en productfotografie in de regio Haarlemmermeer.

Lees meer: Bedrijf

Buiten

Sfeervolle locatiefotografie van landschap, natuur, reisbestemmmingen en straatbeeld in Hoofddorp en wijde omgeving.

Lees meer: Buiten

Evenementen

Ervaren fotograaf van sfeerreportages van alle soorten evenementen in Hoofddorp, Nieuw-Vennep en andere kernen in Haarlemmermeer. Met specifieke opnames van artiesten, publiek, activiteiten, deelnemers en attracties.

Lees meer: Evenementen

Haarlemmermeer

Herkenbare en minder bekende plekken in de Haarlemmermeerse Polder, zowel binnen als buiten.  Fotografische vastlegging van karakteristieke gebouwen, monumenten, natuur en landschappen, bouwwerken, straatbeelden en luchtvaart.

Lees meer: Haarlemmermeer

Portret

Bijzondere portretfotografie passend bij geportretteerde. Voor consument en bedrijfsleven in Hoofddorp en omstreken. Naar keuze op locatie of in de studio.

Lees meer: Portret

Sport

Spectaculaire reportages van sportwedstrijden en –evenementen in de regio Hoofddorp, Nieuw-Vennep en de overige Haarlemmermeer. Van alle soorten binnen- en buitensporten; zowel groepssporten en individueel.

Lees meer: Sport